Katmaithai Massage & Spa

Fantastisk thailands massage fra en erfaren og uddannet massør. Mit navn er Cat og jeg tilbyder ægte Thailansk massage og velvære.

Massage og velvære i fokus

Jeg hedder Cat og kommer fra Thailand. Har boet i Danmark siden 2015 og taler både dansk, engelsk og thai. Jeg har arbejdet med massage her i Danmark igennem de sidste 7 år.

Det har altid været min store drøm at åbne en klinik. Som person, er jeg altid glad og smilende og lægger meget vægt på at jeg kun udfører seriøs massage.

Er uddannet massør og kan give Oliemassage, thaimassage, sportsmassage og fodmassage

Original

Thai Massage

Mine

Behandlinger

Se mine

Priser

Populære behandlingsformer

Som uddannet massør, så tilbyder jeg mange forskellige typer massage og velvære behandlinger. Her er et udsnit af mine mest populære behandlinger.

Thaimassage

Traditionel Thaimassage: I Thailand er thai massage ikke bare en afspændingsteknik. Det blevet brugt i traditionel medicin til behandling af en række sygdomme i over 2.500 år. Vi giver afslapning fra yderst til inderst

Oliemassage

Oliemassage er til dig, som vil forkæle dig selv. Du vil opleve en blid massage, som vil virke afstressende og få dig til at slappe af, både kropsligt og mentalt. Det er en god måde, at give din krop et velfortjent pusterum på.

Ryg, nakke og skulder massage

Her fokuseres udelukkende på spændinger, træthed eller ømhed i skulder og nakkeområdet. Massagen er lindrende og afspændende for musklerne og styrker samtidigt blodcirkulationen.

Billeder og video fra klinikken

Her kan du se hvordan min klinik ser ud, når du kommer på besøg hos Katmaithai Massage & Spa

Fantastisk massage?

Book en tid i dag!

Kontaktinformationer

Adresse

Vestergade 10
7100 Vejle

Se på kort!

Åbningstider

Man – Fre: 11:30 – 18:00
Lørdag: 09:00 – 17:00
Søndag: Lukket